Handige links
Vandaag jarig
  • Alain Duvalois
  • Pepijn de Groot
  • Ilse van Iterson
  • Daphne Leewis
  • Julia Leviton
  • Simone Versteegt
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Tophockey 


Technische staf Wageningen Dames 1 compleet

WMHC is zeer verheugd te kunnen melden dat Arnoud Boersma aankomend seizoen actief blijft als trainer-coach van Wageningen Dames 1. Na een succesvol seizoen waarin Dames 1 ongeslagen kampioen werd van de Overgangsklasse E, kijken vereniging, team en technische staf met ambitie uit naar een nieuw uitdagend seizoen in de Overgangsklasse waarvan de opzet weer in ere is hersteld
Lees verder...


Tim Nonnekes trainer-coach Wageningen Heren 1

WMHC is zeer verheugd te kunnen melden dat Tim Nonnekes aankomend seizoen actief zal zijn als trainer-coach van Wageningen Heren 1. Na een moeilijk seizoen in de eerste klasse, wat uiteindelijke uitmondde in degradatie, kiest Wageningen bewust voor verjonging van Heren 1 waarmee de vereniging gaat bouwen aan de toekomst.
Lees verder...


Heren 1 – De Grote Finale(s) – Deel 2

Dat het spannende weken zouden worden, wisten we al wel. Maar de afgelopen wedstrijden waren wel heel extreem. Gemiste en gescoorde strafballen, vele strafcorners, kaarten over en weer en veel werklust: Heren 1 biedt het u allemaal.

Lees verder...


Heren 1 – De Grote Finale(s)

Het einde van de competitie nadert: le grand finale en rien ne va plus! Het zijn franse termen voor het staartje, de uitkomst, de beslissing. Maar om bij het Frans te blijven: les jeux ne sont pas faits! Komende weken zullen wij strijden voor lijfsbehoud in de eerste klasse. Bang om te verliezen? Nee – zeker niet! Dit zijn de wedstrijden waar je het juist voor doet. De wedstrijden waar het om gaat en je samen met je teamgenoten werkt, plezier hebt en dan hopelijk ook wint...

Lees verder...


Heren 1 grijpt laatste kans

 Afgelopen zondag was daar dan de eerste echte lentedag met temperaturen van rond de 20 graden. Voor Heren 1 stond er deze zondag veel op het spel. Er werd thuis gespeeld tegen HCM dat ook een degradatie kandidaat is. Een echte degradatiekraker dus, voor ons zou winst beteken dat we weer iets aanhaken bij de rest.

Lees verder...


Groningen Dames 1 – Wageningen Dames 1 1 – 3

 Eindelijk, maar dan ook echt eindelijk wordt het beter weer. Zondag zal de thermometer 20 graden halen. Het werd tijd ook. Het moet klaar zijn met verkleumde toeschouwers langs de kant die veelal de tijd van de wedstrijden aan het aftellen zijn, spelers die niet meer warm worden, dikke rijen bij de bar om een warm drankje te halen. Het wordt de komende periode verleden tijd.

Lees verder...


WMHC H1 – Upward H1

Eindelijk, zondag 7 april was dan toch de dag dat we de zon weer eens mochten zien op een wedstrijddag in de eerste klasse. De reis zou die dag naar Arnhem leiden, naar Upward dat op de zesde plek stond. In de voorbespreking werd duidelijk dat ondanks het verschil op de ranglijst, de wedstrijd een goede mogelijkheid zou zijn om punten te pakken, mits we fel, scherp en met energie zouden spelen.
Lees verder...


Wageningen Dames 1 – Alecto Dames 1 2 – 2

Dit jaar kwam voor de 28e keer de Kingston Grammar School (uit Engeland) over. Wat een geweldige uitwisseling voor onze C jeugd en wat wordt er een tijd in gestopt om alles in goede banen te leiden. Geweldig toch dat er mensen zijn die dit allemaal vrijwillig doen. Veel blije kinderen en natuurlijk zeer veel vrijwilligers die ook op een plezierige manier hun steentje hebben bijgedragen. Heerlijk toch zo’n vereniging. Tja…… en als dan een enkel geval geen zin heeft in zijn veegbeurt dan zal dat wel onder de zogenaamde "vrije” opvoeding vallen. Verder heeft het MB1 zaalteam op 1 april even het landskampioenschap in moeten leveren. Uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Lees verder...
 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1029
Nu online 106
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,9%