header foto header foto header foto header foto
 

Lustrum


18e lustrum WMHC

90 jaar
21 september 2017

Beste aanvoerder/ manager,

Op donderdag 21 september is de WMHC jarig. En dat gaan wij met elkaar het hele seizoen vieren. Bij een verjaardag hoor taart vinden wij. Daarom is er in het weekend van 23 en 24 september de ludieke Lustrumactiviteit 'HEEL WMHC BAKT'. Wij vragen alle teams om een fantastische en originele taart te maken. Een zeer deskundige jury zal deze beoordelen. Na de jurering kan iedereen genieten van de vele taarten. Je kan een leuke prijs winnen voor je hele team. Bakken dus...!

Ook komt er zaterdag een hele leuke goochelaar die tussen 10.00 en 10.45 uur een show geeft op het mini-veldje naast het clubhuis. Na de show kunnen kinderen nog tot ongeveer 12.00 uur zelf spelen met leuke attributen. 

Er is besloten om in 3 categorieën jullie taarten te beoordelen op originaliteit/ creativiteit en natuurlijk smaak. 

Op zaterdag 23 september
1) Jongste Jeugd-teams [Benjamins, F-, en 8E-tallen] en g-team, kunnen tot 10.00 uur in het clubhuis hun taart laten jureren en 

2) Junioren van [D t/m A-elftallen] van 10.00 tot 11.00 uur. 

De prijsuitreiking van alle teams is om 12.00 uur.

Op zondag 24 september
3) alle Trimmers, Senioren- en Veteranen-teams.
Tussen 10.00 en 15.00 uur worden de taarten gejureerd.

De prijsuitreiking is tijdens de 3e helft, waar een hele leuke band live vanaf 15.00 uur komt spelen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Zet er naast je naam ook even je team en telefoonnummer bij.

Wij hebben er heel veel zin! Hopelijk jullie ook. Tot ziens bij de start van ons Lustrumjaar.

Sportieve groeten, de Lustrumcommissie


Geachte ereleden, leden, ouders van leden en oud-leden van de WMHC,


21 September 2017 bestaat de Wageningsche Mixed Hockeyclub 90 jaar!

De lustrumactiviteiten van komend seizoen worden op onderstaande data gehouden.

Zet ze vast in je agenda dan mis je niets!


Thema is VERBINDING en gekoppeld aan de vier elementen:


Datum

Element

Activiteiten

21-24 september 2017

Aarde

Heel WMHC bakt! En Huub Cooijmans, goochelaar.

13 januari 2018

Water

Toernooi, reünie, receptie, diner, feest, the Wangston Brothers met Joost Witte, Marin Ruiter en DJ Freek.

31 maart 2018

Lucht

Tijdens het Engelandtoernooi een clinic met internationals die o.a. ook in Wageningen hebben gehockeyd.

17 juni 2018

Vuur

De laatste dag van de competitie, met Wijn en Vinyl, Food en BBQ en huldiging van alle teams die de competitie winnend afsluiten.


Verbinding


Het thema van dit lustrum is ‘’VERBINDING’’ , tenslotte bestaat de vereniging, al sinds de oprichting, door het binden van leden aan de vereniging middels het organiseren van tal van activiteiten, waarbij op sportief gebied wordt gestreden in diverse competities, toernooien, oefenwedstrijden, uitwisselingen met de Kingston Grammar school, en trainingen. Dit alles op topsportniveau en recreatief niveau! Daarnaast worden vele initiatieven door leden opgezet in vele commissies. Zonder deze commissies en vrijwilligers, die we allemaal zijn, kan een vereniging nu eenmaal niet functioneren.


Ook is er de verbinding tussen de vier elementen; aarde, water, lucht en vuur belangrijk voor de vereniging. De aarde, de basis van onze vereniging, het water dat we nodig hebben zowel als mens maar ook om de velden in topconditie te houden, de lucht om te ademen maar ook om ons ruimte te geven om ons te ontwikkelen en als laatste het vuur. In ons clublied staat niet voor niets met vuur in onze ogen, ons enthousiasme, onze drive om er samen iets van te willen maken en te willen winnen bij de WMHC.


AARDE

We beginnen op donderdag 21 september om 20:00 uurmet de officiële opening van het lustrumjaar door de burgemeester van Wageningen (hierdoor vangen de trainingen van deze avond van 21.00 uur 30 minuten later aan, namelijk om 21.30 uur!)


Heel WMHC bakt markeert het begin van het lustrum en het lustrumweekend


We vragen ALLE teams om een taart te bakken.De juniorenteams op zaterdag 23 september, en van de seniorenteams op zondag 24 september.


Uiteraard worden de taarten visueel en organoleptisch gekeurd door een professionele jury.

De mooiste en lekkerste producten ontvangen natuurlijk een prijs. Ook uit spelende teams kunnen meedoen en een taart inleveren en meedingen naar de 1eplaats.

In dit weekend is aan de Hockey Bond gevraagd om zoveel mogelijk teams thuis te laten spelen.


Opzaterdag 23 september tussen 10 en 12 uurvoor de jongste jeugd t/m 12 jaar treedt Huub Cooijmans op, kampioen goochelen, en kan de jeugd zelf ook oefenen met trucs op het nieuwe oefenveld!


WATER


De tweede activiteit zal zijn op zaterdag 13 januari,waarbij we een toernooi, reünie, receptie en feest organiseren voor jong en oud (leden).


De nieuwjaarsreceptie van het bestuur vindt plaats aan het einde van het toernooi dat overgaat in het nuttigen van een heerlijke maaltijd en aansluitend een FEEST avond. The Wangston Brothers, de band van Joost Witte en Martin Ruiter, treedt op en we sluiten de dag af met DJ Freek.


OUD-LEDEN GEZOCHT


De lustrumcommissie ontvangt graag van zoveel mogelijk oud-leden (die je nog kent, of waar je contact mee hebt) het e-mailadres. Berichten kunnen naar: [email protected] of gebruik FaceBook en LinkedIn.


Lucht


De derde activiteit is een clinic voor de E F en D leden van internationals (met o.a. oud wmhc-ers) voor de jeugd tm 12 jaar. Dit zal zijn in het Paasweekend op zaterdag 31 maart, daar dan de velden beschikbaar zijn tussen de wedstrijden door van het Engelandtoernooi.

VUUR

De laatste en vierde activiteit wordt georganiseerd op de laatste competitiedag van de bond, zondag 17 juni. We organiseren voor de Heren Veteranencompetitie van de 2e klasse op deze dag de laatste hele competitieronde. Alle teams die kampioen zijn worden gehuldigd en de BBQ wordt aan het einde van de middag opgezet met foodtruck(s). Muziek is er van Wijn & Vinyl van Heeren van de Wijn met Nout Arntz.


sponsoring gewenst

Voor een aantal van deze activiteiten is nog sponsoring gewenst! Indien u belangstelling heeft voor een of meerdere onderdelen neem dan contact op met de lustrumcommissie [email protected]. Wij zullen u ook actief benaderen hiervoor, maar spreek ons aan over alles m.b.t. het lustrum!


merchandise te koop

Om de lustrumviering van de WMHC financieel te ondersteunen hebben wij enkele ‘nice to have’ merchandise materialen in de verkoop. Laat je zien met lustrumpet, paraplu, sjaal, jack of hoodie!

Artikel

Prijs

Opmerking

Petje

15,00

Met lustrumlogo!

Paraplu

21,95

Met lustrumlogo!

Fan-Sjaal

7,00

Met lustrumlogo!

Kousen rood = thuistenue, en wit = uittenue

12,99

Met lustrumlogo! Alleen te koop bij Winners.

Jack of Hoodie, merk Indian Maharadja

In diverse kleuren leverbaar.

49,95

Met lustrumlogo! Alleen te koop bij Winners.

Wijn, rood en wit.

2 soorten wit, en 2 soorten rood

44,50

per doos

Leverancier is Heeren van de Wijn. Te koop per doos van 6, bestellen/afhalen aan de bar.

Mousserend


49,50

per doos

Leverancier is Heeren van de Wijn. Te koop per doos van 6, bestellen/afhalen aan de bar.De sokken, jacks en de hoodies zijn te koop bij Winners, alle overige artikelen kunnen via de lustrumcommissie en aan de bar gekocht worden. De Jacks/hoodies kunt u zowel individueel als per team bestellen, alle beschikbare kleuren kunt u met lustrumlogo verkrijgen, overige tekst en bedrijfslogo’s zijn voor eigen rekening.


Wij zien u allen graag op alle genoemde data voor leuke, gezellige, sportieve en feestelijke bijeenkomsten van de WMHC dit komende seizoen!


Namens de lustrumcommissie,

Igor Klein (vz), Ina van Lunteren, Lyda Dik, Juul van der Weyden, Rik van Aalst, John Douglas.
 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner