Handige links
Vandaag jarig
  • Alain Duvalois
  • Pepijn de Groot
  • Ilse van Iterson
  • Daphne Leewis
  • Julia Leviton
  • Simone Versteegt
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Familietoernooi 
Het familietoernooi is het toernooi wat de langste traditie heeft op de WMHC. Al tientallen jaren komen op die dag familieleden van jong en oud bij elkaar om te genieten van een sportief spelletje hockey en vooral de gezellige sfeer.

Het familietoernooi kent ieder jaar een thema ( o.a. Film, Knuffels, Tantes, Boeren- en Buitenlui). Het hele clubhuis is dan versierd in de sfeer van het thema en alle families komen ook als zodanig verkleed. Er worden tijdens deze dag ook prijzen uitgereikt aan de teams. Zo is er voor het mooist verkleedde team is een prijs, en ook voor het team met de de mooist gebakken taart. Want het is inmiddels traditie dat ieder team een zelf gebakken taart meeneemt.

Op de dag zelf staan er overal tentjes en parasols, is er een echte pannenkoeken bakker voor de allerkleinsten en bestaat de mogelijkheid geschminkt te worden. Kortom het is eigenlijk Feest op de Club!

De dag eindigt altijd met een lekkere gezamenlijke maaltijd terwijl er toepasselijke muziek gedraaid wordt. Ook familieleden die niet lid zijn mogen meedoen. En heb je te weinig familieleden die hockeyen dan maak je andere leden gewoon voor die dag familie van je. Eigenlijk mag je als lid van de WMHC dit toernooi niet missen.

 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1029
Nu online 115
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,9%