header foto header foto header foto header foto
 

Toernooien

Het Wageningse Tophockeytoernooi 22 en 23 augustus 2015 A, B, C, en D junioren;
Topklasse of Landelijk
WMHC-vakantietoernooi B junioren; (geen topklasse)
Veteranen Mix Toernooi 28 juni 2015 Veteranen





Het Wageningse Tophockeytoernooi



Veteranen Mix Toernooi en Slot BBQ

Op zondag 28 juni 2015 sluiten we het seizoen af met de tweede WMHC Veteranen MIX, het hockey toernooi voor alle dames en heren veteranen van WMHC (competitie & trimmers).
Vanaf 10:00 spelen gemengde teams een aantal wedstrijdjes. Het toernooi draait om integratie en gezelligheid.
Het is de bedoeling dat dit jaar alle veteranenteams zich inschrijven. Dus reserveer alvast zondag 28 juni!
In het WMHC Fotoalbum staan de foto’s van de Veteranen Mix en Slot BBQ 2014.

WMHC-vakantietoernooi op herhaling!

Op 28 juni 2014 organiseert WMHC voor de 3e keer het vakantietoernooi voor breedtesportteams uit de B-lijn. Na de vele positieve reacties in 2012 en 2013 hebben we besloten om het toernooi een vervolg te geven. Ook nu weer gaan presteren en plezier hand in hand. Niet alleen wordt er veel gehockeyd, ook zullen er weer vele zomerse activiteiten plaats vinden. In totaal kunnen 15 teams (5 jongens- en 10 meisjesteams) zich inschrijven.

Uiteraard hebben we voor het beste ‘overall-team’ een prijs, maar het belangrijkste is het plezier dat je ongetwijfeld gaat beleven. Een betere voorbereiding op je vakantie bestaat niet !

Dus als je in de B-lijn speelt (maar geen topklasse) dan kun je het team aanmelden door een mailtje met je gegevens te sturen naar [email protected] . Wij sturen je dan een inschrijfformulier. Ook kun je hier terecht voor meer informatie. Teams die in de topklasse spelen verwijzen we graag naar het ‘WMHC-Tophockeytoernooi’.

De kosten voor het WMHC-vakantietoernooi zijn €. 200,- per team. Daarin zit dan onder andere een lunch, een feestelijk vakantiepakket, diverse bonnen voor versnaperingen, drankjes, aandenken, etc.

We gaan uit van maximaal 14 spelers per team. En elk team organiseert vooraf een eigen uniform vakantie-teamtenue. Dat is dus anders dan het tenue van je club ! En wij hopen op een lekker feestelijke outfit. Het team met het leukste vakantietenue sleept een prijs in de wacht…..

Dus we zien je graag op 28 juni 2014 bij het WMHC-vakantietoernooi….maar wees er snel bij, de plaatsing is beperkt!!


 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner