header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugdcommissie Jun
16

Jeugd: Teamindelingen seizoen 2024-2025

Nieuws afbeelding

Achter de inlog van de WMHC-site zijn de teamindelingen junioren voor seizoen 2024-2025 bekend gemaakt. Deze zijn te vinden onder Club, documenten, teamindelingen, 'Indeling junioren - seizoen 2024/2025'.


De indeling voor het nieuwe seizoen is altijd een enorme klus en is tot stand gekomen na uitvoerig en zorgvuldig overleg tussen de technische staf, coaches, trainers en de Jeugd- en jongst jeugd commissie. 

Wijziging O12 competitie  van 11 vs 11 naar 9 vs 9
Afgelopen seizoen heeft onze jongenslijn deelgenomen aan de pilot van de KNHB en 9 vs 9 gespeeld. Deze pilot was een groot succes wat tot gevolg heeft dat de gehele O12 over gaat naar 9 vs 9. Dit is in lijn met de wens en visie van de KNHB. Voor meer informatie: https://www.knhb.nl/nieuws/vanaf-seizoen-2024-2025-kunnen-alle-o12-teams-9-tegen-9-spelen

Het maken van de indelingen is veel werk dat met enthousiasme en betrokkenheid wordt gedaan. Gedurende het seizoen worden kinderen gevolgd en na het doornemen van alle verkregen informatie worden beslissingen genomen die uiteindelijk tot de nieuwe teamindeling leiden. Hierbij wordt naast naar het individu ook naar de gehele lijn gekeken. Dit alles gebasseerd op ons technisch beleidsplan. 


We wensen iedereen weer een mooi hockeyseizoen toe met veel (hockey) plezier! Mocht je met vragen zitten over de indeling dan kunnen deze vanaf maandag 17 juni 10.00 ALLEEN per mail gesteld worden via[email protected]

 

NĂ¡ 18 juni zal worden gereageerd op de eventuele vragen.


De komende weken zullen de teams in de nieuwe samenstelling gaan trainen. Omdat het niet mogelijk is de spelers aan het juiste team te koppelen is het schema voor deze trainingen te vinden in een separaat bericht. 
De breedte teams zullen 1 keer per week doortrainen t/m 28 juni. De selectieteams zullen doortrainen t/m 5 juli. 

Een aantal coaches zijn al bekend en genoemd in het overzicht. We hopen komende week meer coaches bekend te maken. Elk jaar worden de teams ondersteund door enthousiaste coaches, trainers en managers. Wil jij je komende jaar (weer) inzetten voor een team, zodat zij kunnen trainen en hockeyen? Meld je dan via [email protected].

Na de vakantie starten de trainingen voor de selectieteams op maandag 19 augustus. 

De overige teams starten op 26 augustus. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!


Groet, 

Technische staf, jongste jeugdcommissie en jeugdcommissie

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner