header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
(Keepers) Materialen Jun
14

Inleveren keepermateriaal WMHC

Nieuws afbeelding

Inleveren keepermaterialen Junioren en Senioren

Na afronding van de competitie en toernooien, willen we graag van alle teams zonder vaste keeper de keepertas retour en van de vaste keepers een bericht over hun wensen voor volgend seizoen. Zie onder voor meer details. 
Weet je nog niet wat je gaat doen volgend seizoen ? Lever dan je keepertas in !

Keepers die in de zomer doortrainen of nog selectietrainingen willen doen, gebruiken daarvoor hun huidige spullen. Het lukt ons niet om voor de zomervakantie nog nieuwe tassen te maken, bijvoorbeeld voor nieuwe keepers. 

Data: maandag 24 juni, donderdag 27 juni en woensdag 3 juli tussen 19.30 en 21.00 uur.

Jongste jeugd: alle teams leveren de tas en de kluissleutel in.
Leg alsjeblieft een briefje in de tas, met de naam van het team en de coach erop. Doe de kluissleutel erbij, dan gaat het inleveren sneller.  
Alternatief: heb je een kluis en kun/wil je niet langskomen: leg dan je tas in de kluis met slot en sleutel in het zijvakje van de tas. Stuur ons een email met je naam, het team en het nummer van de kluis. Wij halen dan de tas uit de kluis. 

 
Jeugd en Senioren

Alle teams zonder vaste keeper leveren de tas en kluissleutel in. 

Alle vaste keepers mogen de tas houden. Stuur een mail of kom zelf langs om aan te geven wat er aan je spullen moet gebeuren deze zomer. Wat is er kapot, te oud, te klein etc ? Ook als alles in orde is, mail dan om dat aan te geven en in welk team je volgend jaar gaat keepen. Neem zelf je verantwoordelijkheid om volgend seizoen met goede spullen te starten!  Leg bij voorkeur een briefje in je tas met je wensen, dan kunnen we niets vergeten.


Let op: de strafcornermaskers moeten in de keepertas blijven.

De uitgifte van de tassen voor volgend seizoen is begin september, daarover plaatsen we t.z.t. een bericht op de website. 


vriendelijke groeten, Jantien van Eken en Peter-Jan van Daal van de materialencommissie

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner