header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
11

In Memoriam - Willem-Jan den Haan

Nieuws afbeelding

 

Wij ontvingen het droevige bericht dat Willem-Jan den Haan op 80-jarige leeftijd is overleden.

Willem-Jan is jarenlang lid geweest van de WMHC . In de jaren ’70 maakte hij deel uit van de materiaal- c.q. technische commissie, die toen niet alleen zorgde voor legguards, maar ook op zaterdag de kleine klussen deed aan het clubhuis.

Willem-Jan heeft een aantal jaren gespeeld in Veteranen-L en werd daar getypeerd als een onverwoestbare en moeilijk te passeren ausputzer en een typische grashockeyer: bij het uitslaan een harde lel naar voren in de hoop dat de bal al stuiterend vanzelf bij de voorhoede kwam. Om de tegenstander te misleiden keek hij dan bovendien een andere kant uit. Willem was eigenwijs genoeg om dat ook vol te houden op het kunstgras, waar een ander spel gewenst was. Vandaar de opmerking "een typische grashockeyer”. 

Willem wordt herinnerd als een enthousiaste hockeyer, die zich behalve voor het team ook inzette voor de vereniging en bovendien zeer wist te genieten van de geneugten van het leven.

Wij wensen zijn familie maar in het bijzonder zijn vrouw Hedy, dochter Maya den Haan, van de jeugdcommissie en coach van Meisjes B5 en zijn kleindochter Robin, heel veel kracht en sterkte toe.


 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner