header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
13

Informatie over de WMHC hal en huurtarieven

Nieuws afbeelding

WMHC Blaashal

Dit weekend is met een groep enthousiaste vrijwilligers de WMHC Blaashal weer opgezet op ons terrein. Een geweldige eigen locatie waar een groot deel van onze trainingen en wedstrijden gespeeld kan worden. Daarnaast kan de hal verhuurd worden om extra inkomsten te genereren. Te denken valt aan sponsorbijeenkomsten, evenementen, maar ook trainingen voor teams die geen zaalcompetitie spelen of oefenwedstrijden en toernooien.

Aangezien we slechts 1 blaashal hebben, is de beschikbaarheid beperkt. Aanvragen over de beschikbaarheid van de blaashal kunnen per mail worden gestuurd aan [email protected]

Kosten

De zaalcontributie voor het seizoen 2019/2020 dekt niet alle kosten die de vereniging maakt voor het zaalhockey seizoen. Daarom proberen we de Blaashal aan derden te verhuren. De kosten hiervoor bedragen €65 per uur. Wanneer er leden van WMHC gebruik willen maken van de Blaashal, is er mogelijk sprake van inkomstenderving (want geen verhuur aan derden mogelijk). Daarnaast moet er rekening worden gehouden dat bij gebruik de zaal verwarmd en verlicht worden, wat kosten met zich meebrengt. Daarom rekenen we voor zaalteams een kleine bijdrage voor de extra uren in de zaal.

Voor het seizoen 2019/2020 gelden daarom de volgende tarieven voor de huur van de WMHC Blaashal;

Team / huurder

Prijs per uur

Prijs per 1,5 uur

Opmerking

WMHC teams die zaalcontributie betalen

25,-

 

Extra trainingen of wedstrijden*

WMHC teams die geen zaalcontributie betalen


Benjamins** geen kosten

45,-65,-

Zelfde prijs gehanteerd voor ochtend en avonduren

Oa Trimmers, Veterinnen & veteranen


WMHC G-hockey

40,-

 

Vrije zaterdagen of ander moment dat past in de planning

KNHB competitie

65,-

 

De KNHB heeft voorrang in de planning met name competitie in het weekend

Externe verhuur

65,-

 

 

(deze bedragen zijn vrijgesteld van btw)

* Dit betreft EXTRA trainingen, oefenwedstrijden of toernooien, buiten de door WMHC aangewezen trainingstijden. Elk zaalhockey team (dat contributie betaalt) heeft in het seizoen de mogelijkheid om 1 uur extra gratis te trainen (maandag t/m vrijdag)

**Omdat de jeugd de toekomst heeft, zijn we bij WMHC van mening dat we in deze toekomst moeten investeren. Daarom geldt dat de Benjamins per seizoen een paar keer gratis gebruik mogen maken -op door de zaalcommissie aangewezen tijden- voorafgaand, dan wel aansluitend op de competitiedagen van de KNHB.

Wanneer je wil dat de horeca van ons clubhuis open is, graag zelf aanvragen door een email te sturen aan [email protected]


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner