header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
1

Nieuwe clubsponsor Complete Filtration Resources (CFR)

Nieuws afbeelding Complete Filtration Resources (CFR) is in 1993 opgericht en een gevestigd ontwerper en fabrikant van membraanfiltratiesystemen; toonaangevend marktleider op het gebied van geavanceerde filtratietechnologie.

In mei 2019 heeft CFR een kantoor in Nederland geopend van waaruit wij onze internationale markt beter kunnen bedienen en uitbreiden.

One-stop shop - We ontwerpen en fabriceren de volledige lijn met componenten voor membraansystemen. Naast het fabriceren van de frames, tanks, warmtewisselaars en piping in onze ASME-werkplaats, kunnen wij ook de volledige montage, automatisering en programmering uit handen nemen. Daarnaast bieden wij op maat gesneden in house opleiding, zowel klassikaal als on the job.

Onderzoek en ontwikkeling - We werken samen met onze klanten in het ontwerpen en opschalen van het juiste membraansysteem waarbij we gebruik maken van zowel onze uitgebreide ervaring als pilot test units. De test units worden ook gebruikt voor procesevaluatie en het analyseren en oplossen van problemen.

www.gotocompletefiltration.com 


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner