header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
11

Stem Harmen naar de #1 van Gelderland!

Nieuws afbeelding

Stem voor onze Harmen Rosing als clubheld van het jaar!

Hij staat in de tussenpeiling op nummer 1 van Wageningen en nummer 3 van Gelderland. Maar met kleine verschillen. Als je nog niet gestemd hebt stem even op Harmen. Als hij wint hebben we een gratis feest op de club.Dat kan via https://www.clubheldvanhetjaar.nl/harmen-rosing.

Stemmen is geheel gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur.

Wij vragen alle clubleden, maar ook oud clubleden, vrienden, familie en kennissen om te stemmen op onze held Harmen Rosing. 

Harmen is genomineerd voor zijn geweldige inzet voor onze hockeyclub. Hij zet zich 7 dagen per week, naast zijn fulltime baan, volledig in voor WMHC. Hij organiseert alles rondom de bar en keuken, waar heel veel tijd in gaat zitten. Draait daarnaast enorm veel bardiensten. Is coach en trainer van Heren 2. Regelt alles rondom drukken van truien, wedstrijdtenues en pakken voor alle teams. En zit ook nog eens in de T&AC, een commissie die alle feesten en toernooien organiseert op onze club. Wat doet Harmen eigenlijk niet?!

Wij vinden dat deze inzet op z’n minst moet worden beloond met de titel Clubheld van het jaar! Dat kan gewoon niet anders toch!

Naast dat Harmen het dik verdient om clubheld van het jaar te worden is het ook zo hoe meer stemmen hij krijgt, hoe groter de kans op een fantastische feest voor de hele club! En dat vindt Harmen zeker leuk!!

DUS STEM HARMEN NAAR DE TOP!

Op 11 november aanstaande wordt de 1e tussenstand bekendgemaakt en kan je zien hoe Harmen er dan voor staat in de gemeente Wageningen. Meer info over de verkiezing vind je op https://www.clubheldvanhetjaar.nl/verkiezing

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner