header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Okt
25

BSO’s enthousiast over aanbod!

Nieuws afbeelding

 

WMHC organiseert graag proeflessen voor iedereen. Op 24 oktober hadden we de eerste drie BSO’s uit de omgeving gepland staan. Onder professionele begeleiding van Michiel Raak en Issam Amzir verzorgden de MC3 op deze prachtige middag de proeftrainingen.

De proeflessen hockey voor Kindercentrum Schateiland, BSO Ons Huis uit Wageningen en Sport BSO De Thuisclub uit Bennekom waren wederom zeer geslaagd volgens de aanwezige kinderen en begeleiding. Na de training was er een glaasje aanmaaklimonade en een zakje met lekkers.

In totaal waren er 61 kinderen, in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar. Dit is nu al het derde jaar dat WMHC zo kinderen wil laten zien hoe gààf hockey is. De tweejaarlijks terugkomende activiteit wordt door alle partijen als super leuk ervaren en er zijn al veel inschrijvingen voor het volgende moment op 20 april 2020. 

Vind je het ook leuk om een keer kennis te maken met je groep of als activiteit op school of BSO, neem dan contact op met [email protected] we voorzien je van alle info en mogelijkheden.

Vind je het leuk om zelf een keer hockey te proberen of je vrienden, dat kan natuurlijk ook! Op zaterdagochtend van 9-10 uur ben je altijd welkom! Je hebt naast sportkleding niks extra nodig. Alles kun je lenen. Je kunt zelfs een stick mee naar huis nemen en als je lid wordt krijg je een stick cadeau !!!


 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner