header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Aug
31

Aanmelden zaalhockey geopend

Nieuws afbeelding Het is mogelijk je aan te melden voor de zaalhockeycompetitie 2019-2020. De aanmelding voor junioren en jongste jeugd (E6- en E8-tallen) sluit vrijdag 6 september 2019.

Voor de spelers uit de F-teams en de senioren teams loopt de inschrijving tot vrijdag 11 oktober 2019.

Voor leden, die op 9 augustus 2019 nog niet waren ingedeeld in een team, werkt deze inschrijving niet, zij kunnen zich inschrijven door een mail aan [email protected].

Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website*. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en niet met de inlogcode van ouder, broer of zus.

Paar belangrijke punten
In de informatiebrief staat meer informatie over zaalhockey. Lees deze goed door. Paar belangrijke zaken, die de afgelopen jaren vaak voor verwarring of teleurstellingen hebben gezorgd:
  1. Voor zaalhockey zal extra contributie geheven worden.
  2. Trainingstijden: de trainingen kunnen plaats vinden op andere tijden dan op het veld en soms starten trainingen om 16:00 uur of 16:30 uur. Het is onmogelijk rekening te houden met mogelijkheden vanwege school van individuele spelers.
  3. Trainingsplaatsen: trainingen elders vinden niet alleen plaats in Wageningen, maar ook in Rhenen, Veenendaal, Zetten en Renkum (of nog verder). Dit is niet te vermijden, omdat het lastig is genoeg zaalruimte te vinden.
  4. Wedstrijden: er wordt gespeeld in de kerstvakantie en op zondag. Houd hier rekening mee, wil of kun je in de kerstvakantie of op zondag niet spelen, dan moet je je afvragen of het verstandig is je voor zaalhockey aan te melden.

Let wel:
Aanmelden voor zaalhockey betekent:
- dat jij/je ouders akkoord zijn met de automatische afschrijving van de contributie in november 2019.
- dat jij/je ouders akkoord zijn met de voorwaarden zoals deze in de informatiebrief zijn opgenomen.

Achter de inlog onder documenten zaalhockey staan de informatiebrieven senioren, junioren en jongste jeugd.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je je wenden tot [email protected].
Met vriendelijke groet,
Diem Marijs
voorzitter zaalhockeycommissie

*Op de website staat wat te doen als je de inlogcode of het wachtwoord niet weet. Het lidnummer is op te vragen bij [email protected]. En ook te zien op de afrekening van de contributie.

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner