header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Sep
5

Zaalhockeycommissie heeft nog een vrijwilliger nodig!

Nieuws afbeelding Commissaris zaalhockey

Het is nog wat vroeg, maar we zijn op zoek naar een vrijwilliger die het zaalhockey komend seizoen wil gaan coördineren.

Nicoline Monsees heeft dit een aantal jaren gedaan en heeft aangegeven het stokje nu te willen doorgeven aan een volgende vrijwilliger. Nicoline heeft de organisatie voor het zaalhockey uitstekend vastgelegd in een draaiboek, dus de opvolger(ster) komt eigenlijk in een gespreid bedje.

Onze nieuwe vrijwilliger hoeft het niet allemaal alleen te doen, want er zijn nog een paar andere zaalhockeycommissieleden die je zullen ondersteunen. Ook het bestuur heeft hier de focus op, vanuit de persoon Dmitritsj Marijs.

Wat houdt deze vrijwilligerstaak in:
  • Verantwoordelijk voor inschrijvingen zaakhockey en communicatie daarover
  • Opgave teams aan KNHB
  • Wedstrijdsecretariaat
  • Beheer mailaccount [email protected]

De indeling van spelers en speelsters in de diverse team gebeurt door de trainingscoördinator;
De opbouw van onze eigen hal en de zaalwachten worden door andere commissieleden geregeld; dit alles vergt wel een goede communicatie tussen alle partijen.

Vanaf september t/m februari vraagt dit tijd van je; tijdens de zaalcompetitie kost het ongeveer 2 uur per week. In de voorbereiding voorafgaand aan de competitie heb je er de meeste aandacht voor nodig, maar blijft beperkt tot enkele uren in de week. Uiteraard word je ingewerkt en niet voor de leeuwen gegooid. En….. het is ook leuk en dankbaar werk, dus:

Als je interesse hebt of eerst vragen, neem dan contact op met Dmitritsj Marijs ([email protected]). Indien je wil, kan je het draaiboek eerst eens doornemen, alvorens je een keuze maakt.

Dmitritsj Marijs
Bestuur WMHC
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner