Handige links
Vandaag jarig
  • Bart van den Brink
  • Tara Edel
  • Joris Hendriks
  • Nicole Jonk
  • Cas Kranenburg
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

WMHC H1 – Upward H1

 Eindelijk, zondag 7 april was dan toch de dag dat we de zon weer eens mochten zien op een wedstrijddag in de eerste klasse. De reis zou die dag naar Arnhem leiden, naar Upward dat op de zesde plek stond. In de voorbespreking werd duidelijk dat ondanks het verschil op de ranglijst, de wedstrijd een goede mogelijkheid zou zijn om punten te pakken, mits we fel, scherp en met energie zouden spelen.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Upward had wat meer balbezit, maar wist daar maar weinig uit te creëren. Heren 1 kwam vaker in de vijandelijke cirkel, maar wist helaas ook niet te scoren, hoewel daar meermaals de mogelijkheid toe was.

Na tien minuten gespeeld te hebben kregen we een dubieuze strafcorner tegen, en ik hoef U niet te vertellen wat er met dat soort corners over het algemeen gebeurd: 0-1. De druk op het arnhemse doel werd groter en groter, maar toch wisten we niet te scoren. 6 minuten voor tijd vond Michiel Franck dan toch een gaatje in de defensie van Upward, en wist met een voorzet Sebastiaan Blom – of Tobias Gerritsen, het is onduidelijk wie het laatste zetje gaf – in staat te stellen om te scoren. 1-1. Hierbij bleef het helaas, wat betekende dat we toch weer een puntje hadden gesprokkeld.

Daar waar ik vorige week de loftrompet stak over een B-junior, kan ik met groot plezier aankondigen, dat ik dat deze week weer ga doen. Zondag heeft Ian Koster 70 minuten lang – en bij Heren 1 is dat nog altijd een hele wedstrijd – keihard staan werken, met een resultaat waar hij trots op mag zijn. Goed om te zien dat telkens weer verschillende jeugdspelers in staat zijn om dit niveau te behalen, en dat ondanks hun soms geringe lengte... Goed gedaan Ian!

Komende zondag, op 14 april spelen wij de kraker tegen HCM Heren 1, dat afgelopen week van koploper Groningen wist te winnen. Wij kunnen Uw steun dus zeker gebruiken, en hopen U zondag om kwart voor drie langs te lijn te mogen begroeten.

Groeten,

Heren 1

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1014
Nu online 14
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,3%