Handige links
Vandaag jarig
  • Bart van den Brink
  • Tara Edel
  • Joris Hendriks
  • Nicole Jonk
  • Cas Kranenburg
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Wageningen Dames 1 – Alecto Dames 1 2 – 2

Dit jaar kwam voor de 28e keer de Kingston Grammar School (uit Engeland) over. Wat een geweldige uitwisseling voor onze C jeugd en wat wordt er een tijd in gestopt om alles in goede banen te leiden. Geweldig toch dat er mensen zijn die dit allemaal vrijwillig doen. Veel blije kinderen en natuurlijk zeer veel vrijwilligers die ook op een plezierige manier hun steentje hebben bijgedragen. Heerlijk toch zo’n vereniging. Tja…… en als dan een enkel geval geen zin heeft in zijn veegbeurt dan zal dat wel onder de zogenaamde "vrije” opvoeding vallen. Verder heeft het MB1 zaalteam op 1 april even het landskampioenschap in moeten leveren. Uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Wij moesten 2 weken geleden naar Alecto. We kunnen de wedstrijd in 1 woord heel kort samenvatten: Kansloos!!! We waren slecht, kwamen ongeïnspireerd over en er werd te weinig energie in de wedstrijd gestopt. Als klap op de vuurpijl gingen we in de laatste minuten hele domme dingen doen. We kunnen gerust stellen dat deze wedstrijd toch wel het diepte punt van ons seizoen is. Verder hebben we tegen Alecto ons doel absoluut niet gerealiseerd. Even een kink in de kabel betreffende ons proces om beter te worden. Maar misschien hoort zo’n wedstrijd juist ook wel bij ons proces. Als we er maar van leren.

Wat een matige omstandigheden om in te hockeyen. Steenkoud en een kurkdroog waterveld (met alle risico’s van dien). Een gemiddelde arts zou iedereen afraden om in dit weer te sporten, maar de KNHB had in alle wijsheid besloten geen centrale aflassing te doen. Wellicht moet er een standaard protocol komen over wat er moet gebeuren in bepaalde weersomstandigheden.

Deze week werd onze zwakke performence recht gezet in een oefenwedstrijd. We speelden als vanouds. En hoe gaaf dat 2 jeugdspelertjes de doelpunten scoren. We zijn dus wel klaar voor het hele sterke Groningen. Groningen dat ons inziens veel te laag op de ranglijst staat en misschien wel de beste ploeg van onze poule is. Het wordt dus aanpoten aankomende zondag. Een week later spelen wij eindelijk weer thuis.

MC1 deed het prima op het prestigieuze ICC toernooi (toernooi voor de beste C1 teams van Nederland) en 12 kinderen waren dit weekend actief voor de diverse districtsteams.

Voor alle D jeugd die zich nog niet hebben opgegeven. Zaterdag 13 april organiseren wij een D party. Gaat super gaaf worden.

Voor aankomende zondag zijn de doelen weer geformuleerd. We zullen zien of we ze kunnen realiseren.
We zien u volgende week weer langs de kant.

Dames 1

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1014
Nu online 53
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,3%