Handige links
Vandaag jarig
  • Rudolf Dantuma
  • Anna Smaling
  • Fleur Tiemessen
  • Kai Verlaan
  • Brit Verlaan
  • Hans de Vries
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Studentenhockey in Wageningen! 

Kom je komend jaar hier studeren of studeer je hier al? Heb je zin om te sporten in een team? Vind je het heerlijk om een balletje slaan? En wil je na de training of wedstrijd nog gezellig een drankje doen? KOM HOCKEYEN OP WMHC!


HOCKEY OP WMHC

WMHC is een hockeyvereniging met vele studenten. De seniorenlijn beschikt over een groot aantal heren- en damesteams, variërend van zeer prestatief tot recreatieve beginners. Elk team traint één of twee keer per week en speelt op zondag een wedstrijd. 

WMHC beschikt over een mooi hockeycomplex bestaand uit een groot clubhuis en 4 kunstgrasvelden (1 waterveld, 2 semi-watervelden en 1 zandveld).


GEZELLIGHEID OP WMHC

Gezelligheid staat bij WMHC hoog in het vaandel. Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Op zondagen wanneer Dames 1 en Heren 1 thuis spelen vindt er vaak een feestelijke 3helft plaats, ook wel bekend als de TD (Thé Dansant). Ook vindt er elk jaar op WMHC een leuk hockeytoernooi plaats: ‘’SHOT’’ (Studenten Hockey Toernooi). Daarnaast worden er met het team vaak leuke activiteiten ondernomen zoals een borrel, een BBQ of een middagje survivallen.
TRAININGSLID

Naast wedstrijd lid is het ook mogelijk om trainingslid te worden bij WMHC. Sommige studenten kiezen er voor om doordeweeks te trainen op WMHC en in het weekend hun wedstrijden elders te spelen. Het is uiteraard mogelijk om mee te trainen met een team van je eigen niveau.


KOSTEN LIDMAATSCHAP

WMHC houdt rekening met de studenten. De kosten voor een studentenlidmaatschap zijn een stuk goedkoper dan het reguliere lidmaatschap! Zie de prijzen van het studentenlidmaatschap op de contributie pagina.

Om in aanmerking te komen voor het studententarief moet je aantonen dat je ingeschreven staat bij een Nederlandse onderwijsinstelling voor MBO, HBO of universitair onderwijs. Verder is het voor studenten mogelijk om in 8 termijnen te betalen, wat de financiële aanslag op je studentenrekening spreidt. Ook als je besluit om een half jaar te spelen kan hier rekening mee worden gehouden qua financiën.

Studenten die lid zijn van WMHC én in het bezit zijn van een sportkaart, kunnen €30 terugkrijgen van Sportstichting Thymos. Formulieren hiervoor kun je vinden op http://www.swuthymos.net/.


KENNISMAKEN MET WMHC

Wil je voordat het seizoen begint een keertje meetrainen om kennis te maken met WMHC? Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]Dan nodigen wij je uit om een keer met een team mee te trainen of deel te nemen aan een introtraining. 

CONTACT GEGEVENS

Wil je graag lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in!

Vragen, opmerkingen of wil je een keer meetrainen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Meer informatie nodig? Neem een kijkje en wordt vrienden met de facebookpagina WMHC Studentenhockey 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1037
Nu online 69
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 71,5%