header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsormogelijkheden WMHC


WAT WIJ DE SPONSOREN KUNNEN BIEDEN

 

 

 1. Een hoofdsponsor krijgt het totale, sponsorpakket aangeboden inclusief het bedrijfslogo op ons officiële wedstrijdtenue.
 2. Hoofdsponsorschap is integraal, in de volle breedte. 
 3. Voor onze club sponsoren is het een menukaart waarmee in gezamenlijk overleg een aantrekkelijk maatwerkpakket kan worden samengesteld. 
 4. Alle hoofd- en club sponsoren maken vanzelfsprekend en kosteloos deel uit van de club sponsoren groep
 5. Onze hoofd en club sponsoren worden gedurende het seizoen uitgenodigd voor bijeenkomsten in of rondom de club.
 6. Onze hoofd en club sponsoren worden jaarlijks uitgenodigd voor de team (D&H 1) presentaties, bij DVO/Accountor - VV Bennekom of bij de WMHC. 
 7. Voor (hoofd)club sponsoren bieden wij unieke verbindingen met klantdoelgroepen.
 8. Bij het hoofdsponsorschap garanderen wij exclusiviteit in de branche. 
 9. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om één of meerdere teams te sponsoren. Dan bent u teamsponsor.   

WAT WIJ VAN DE SPONSOREN VERWACHTEN 

Wij vinden het belangrijk dat onze hoofdsponsoren het imago van de WMHC ondersteunen, ze moeten passen bij onze waarden en ons profiel. Denk life sciences, vitaliteit en gezondheid, food- and agribusiness, internationaal, beste universiteit. 

 

 • Wij verwachten betrokkenheid en verbinding van onze (hoofd)sponsoren. 
 • Dat de sponsor echt geïnteresseerd is in onze club en dat we op een heel natuurlijke wijze mogen rekenen op ondersteuning van de sponsor.
 • Alle sponsoren staan de club ook in financiële zin bij; het hoofdsponsorschap gaat uit van een waarde van 15 euro per lid per jaar. 

 

Wat wij overigens beslist willen voorkomen, is invloed van een sponsor op het beleid van de club. Dat is een verantwoordelijkheid van het clubbestuur, dat zich daarover verantwoord aan de leden. Sponsoren zijn voor onze club heel belangrijk om te helpen om onze ambities samen waar te maken. 

 

WELKE AMBITIES WILLEN WIJ REALISEREN SAMEN MET U

In 2020 willen wij de sponsorbijdragen gebruiken om de jongste jeugd aan nieuwe materialen en betere trainingen te helpen. 

Ook gaan we het volgen van opleidingen aan de KNHB-hockey Academy verdergaand stimuleren waardoor het niveau van trainers en coaches verder verbeterd en meer (jeugd)leden van deze opleidingen gebruik kunnen maken. 

Voor onze tophockeyers (Heren1 en Dames1 en Jong Wageningen) kunnen meer gespecialiseerde trainingen zoals looptraining, (sleep)cornertraining, keeperstraining, mental coaching worden ingeschakeld.

Van 2020 tot 2023 (3 volwaardige seizoenen, veld- en zaalhockey) gaan wij door op de ingeslagen weg met opleiden en presteren in de breedte en in de top in de landelijke competities.

MANIER VAN AANPAK  

TRANSPARANTIE EN DUIDELIJKHEID ZIJN IN VRIJWILLIGERSORGANISATIES THE KEY! Voelt u zich welkom en gezien bij onze club.

Neem voor een kennismaking of voor meer informatie contact op met: [email protected]


 

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner