header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Probeertrainingen voor jong en oud


PROBEER NU MAAR LIEFST 8 KEER GRATIS DE LEUKSTE SPORT UIT!  KOM HOCKEYEN BIJ WMHC!


WIE ZIJN WIJ 

Wie zijn wij? Hockeyclub Wageningen is een sportief succesvolle familieclub. Bij WMHC is er een gezellige sfeer. Wij hebben een jongste jeugd- en jeugdopleiding die in de wijde omgeving bekend staat als een van de beste en meest vooruitstrevende. Ook bij de senioren wordt er op hoog niveau gehockeyd. Maar nog belangrijker hockey is vooral leuk, vertrouwt en veilig!


Hockey is sportief op alle vlakken. Een leuke teamsport waarin je zowel op sociale vlakken als op het gebied van motorische ontwikkeling snelle groei kan door maken. Om kennis te kunnen maken met hockey hebben wij de Probeertrainingen in het leven geroepen. 

Onze Probeertrainingen zijn iedere zaterdagochtend van 9-10 uur op veld 4. 


VOOR WIE  

Iedereen vanaf 4 tot 18 jaar is van harte welkom. 

Je kunt 10 keer gratis mee doen. 

Wat heb je nodig? Sportkleding & schoenen. Wij hebben sticks die je kunt gebruiken. 

KORTE UITLEG OVER DE PROBEERTRAINING

Indien je het hockey leuk vindt, train je eerst -afhankelijk van ervaring en leeftijd- op de zaterdagochtend. Na verloop van tijd word je geplaatst in een team en ga je wedstrijden spelen op de zaterdagochtend. De trainingsmomenten verschuiven naar een doordeweekse dag.  De wat oudere kinderen proberen we al snel in een team te plaatsen, niks leuker dan dat.


PROBEERTRAINING SENIOREN

Wil je voordat het seizoen begint een keertje meetrainen om kennis te maken met WMHC? Dat kan door een email te sturen naar [email protected] voor een proeftraining. Dan nodigen wij je uit om een keer met een team mee te trainen of deel te nemen aan een intro training.


 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner