WMHC Inloggen                 Login
Handige links
Vandaag jarig
  • Marc van der Beek
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Vrijwilligersborrel WHMC, vrijdag 5 juni, 20.00 uur!

Beste managers, coaches, commissieleden, vrijwillige scheidsrechters en andere vrijwilligers,
Het hockeyseizoen 2014-2015 zit er bijna weer op. Straks gaan we weer genieten van een welverdiende vakantie zodat we er weer met frisse moed tegenaan kunnen in het komende hockeyjaar. Het is een wederom een mooi en sportief hockeyjaar

Trainingsschema tot 6 juni.

De competitie loopt ten einde. Komende zaterdag spelen de meeste teams hun laatste wedstrijden.

De D-teams en senioren mogen nog een tijdje door en wel tot 6/7 juni.
Ondanks het einde van de competitie willen we iedereen wel in de gelegenheid stellen om met zijn/haar team 1x per week te blijven trainen.

comment 09 Trainingsschema 14-15 week 23.xls

Hockeykampen.nl van 13 t/m 15 juli op Wageningsche MHC!

Hockeykampen.nl komt deze zomer ook naar Wageningsche MHC! Van 13 t/m 15 juli 2015 kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma.  Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau.  Het kamp staat in het teken

Gebitsbeschermeractie

Het is voor alle WMHC-leden weer mogelijk om een professionele gebitsbeschermer op maat te laten maken.

Locatie: KWADRANT MONDZORG
GENERAAL FOULKESWEG 27
WAGENINGEN.

Wanneer: VRIJDAG 12 juni 2015.
van 15:00 tot 18:00 uur.

Prijs: € 40,- (normale prijs meer dan € 80,-)

Wil jij kennismaken met de ML Hockeyschool?

Schrijf je dan in voor de kennismakingstraining op woensdag 10 juni van 16.30-18.00 uur op de velden van WMHC in Wageningen.
 
De ML Hockeyschool komt komend seizoen naar Wageningen. Om te ervaren wat een ML Hockeyschool training precies inhoudt, kun je deelnemen aan de kennismakingstraining.

Studenten Hockeytoernooi 2015

Woensdag 10 juni vanaf 20u00 organiseert WMHC een Studenten Hockeytoernooi. Voor slechts €5,- per persoon doe je al mee en krijg je een gratis drankje!

Zaterdag 27 juni vakantie toernooi voor B-breedteteams!

Halle B-breedteteams, zin in een gezellig toernooi, lekker hockeyen en leuke activiteiten? Ook dit jaar organiseert de WMHC een toernooi voor B-breedteteams zowel voor ons als voor verenigingen in de regio. Het team met de mooiste outfit wint in ieder geval een prijs! Zie bijgevoegde flyer voor aanmelden! We zien jullie graag op de 27 e juni.

Unieke prestatie MD3

Zowel in 2e klasse als 1e klasse ongeslagen kampioen in 1 seizoen!
Zet 14 jonge, gezellige en gedreven meiden samen in een team, leer ze liftpasjes, dummies, andere trucjes, strafcornervarianten, snel overspelen, als een blok verdedigen en keepen en je wordt 2 keer kampioen in één jaar!

Vooraankondiging data kledinginname

Aan het eind van het seizoen nemen we van alle teams de tas in en betalen dan de borg terug. Dit jaar moeten ook de tassen van de veteranenteams ingeleverd worden!   De data van inleveren zijn als volgt Woensdag 10 juni: selectieteams jeugd Woensdag 24 juni: junioren jongens en meisjes en jongste

Veteranen MIX toernooi 2015: 28 juni as 2015!

Beste Veteranen (competitie & trimmers),
Op zondag 28 juni 2015 vindt het 2 e WMHC Veteranen MIX plaats, het hockey toernooi voor alle dames en heren veteranen van WMHC. Vanaf 10:00 spelen gemengde teams een aantal wedstrijdjes van 20 minuten op een half veld. Het toernooi draait om integratie en gezelligheid. Het wordt

Teamsamenstelling WMHC selectieteams junioren (A t/m C)

Geachte Ouders,
De eerste lijn selectie teams zijn bekend gemaakt. Voor veel kinderen een vreugdevol moment en voor sommige kinderen een teleurstelling.

Teamsamenstelling WMHC selectieteams junioren (A t/m C) komend seizoen

Achter de inlog onder het kopje ‘documenten’,'selecties junioren" is het document te vinden met de teamsamenstelling van de WMHC selectieteams junioren (A t/m C) komend seizoen (2015_16).


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1207
Nu online 34
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,3%