Handige links
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Programma 2e seizoenshelft T&AC - Save the dates!

Na een kwakkelige winter maken we ons op voor de tweede helft van het hockeyseizoen.

Schrijf de volgende data maar vast in de agenda!

- Zondag 6 maart                 Opening 2e seizoenshelft

De sponsorcommissie zoekt versterking

Draag je WMHC een warm hart toe en wil je dit enthousiasme ook uitdragen, dan ben je meer dan welkom. In de sponsorcommissie is ruimte voor 2 รก 3 man/vrouw.

Start voorbereiding & competitie seizoen 2016-2017 voor 1e lijn jeugdteams

De 1 e lijn jeugdteams (A1, B1, C1 en D1) van WMHC starten in de week van 8 augustus 2016 (week 32) met de voorbereiding van het seizoen 2016-2017.

Zaal MD4 kampioen

Dit jaar bestond de zaal MD4 uit 11 dames van de veld MD3: Marre, Noor, Danne, Annabelle, Jasmijn,Charlotte, Sophie, Olivia, Guusje, Julia en Meike aangevuld door Isabelle als keepster. Al vrij snel kwamen ze bovenaan in de poule te staan en die positie hebben ze niet meer weggegeven!

Zaal MC2 kampioen in subtop-klasse

De zaal MC2 was dit jaar een groep van 9 dames uit veld MC1 en MC2. Emma, Iris, Maud, Tess, Devereau, Sophie, Ciska, Liselotte en Jade. Een leuke groep meiden waarbij spelplezier voorop stond. In de sub-topklasse waren onze tegenstanders ook eerstelijnsteams. Als 2e team gaat het dan heel lastig worden, alleen al omdat je minder trainingsuren

Zaal MC4 kampioen!

Ook zaal meisjes C4 is vandaag zaalhockey-kampioen geworden!! Volgende week nog 2 wedstrijden, maar niet meer te verslaan!! Wat een super seizoen met een enorme vooruitgang in het spel. Steeds beter konden de meiden elkaar vinden en konden op elkaar vertrouwen. En nu op het eind stond er een enorm gedreven top-team!!

MB6 kampioen!

Met inzet en vechtlust is MB6 gestaag omhoog geklommen in de poule en pas zondagavond laat kwam de beloning: kampioen! Daar was een spannende strijd aan vooraf gegaan.


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1180
Nu online 7
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 72,5%