Handige links
Vandaag jarig
  • Alexander Griffioen
  • Rosanne Kammenga
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
Facebook

Aankondiging Coachavond Woensdag 29 maart

WMHC nodigt alle elftalcoaches uit voor een coachavond. Tijdens deze avond willen we op een interactieve manier met u aandacht besteden aan het coachen van de elftallen. Er zal ingegaan worden op zaken waar we in deze fase van de competitie tegenaan lopen.

Vervangen sloten en tags clubhuis

Vrijdag 31 maart worden sloten en tags clubhuis vervangen. Als u nu in het bezit bent van sleutels en/of een tag voor het alarm moet deze omgewisseld worden.

Na 31 maart passen de oude sleutels niet meer!

Omruilen kan op dinsdag 28 maart tussen 18.00 - 19.15 uur. Of op woensdag 29 maart tussen 17.00 - 18.00 uur.

Grant Thornton schept ruimte voor groei bij WMHC

Eén van de nieuwe hoofdsponsors van WMHC is Grant Thornton! Een toonaangevende advies- en accountancyorganisatie die dynamische organisaties en haar medewerkers helpt om ruimte te scheppen voor groei.

Oefenveldje is klaar

Oefenveldje is gerepareerd met dank aan Antea!


HET ML MEIKAMP KOMT NAAR WAGENINGEN!

In de meivakantie van 24-26 april vindt het ML Hockeykamp plaats op Wageningen. Drie dagen lang toptraining van 09.30-15.30 uur onder leiding van toptrainers.

Wil je ook het maximale uit jezelf halen en heel veel hockeyen? Mis het niet en schrijf je nu in op www.hockeysupport.nl !

WMHC bouwt op Praxis!

Doe Het Zelf Center Praxis blijft met ingang van komend seizoen gedurende vier jaar hoofdsponsor van de Wageningse Mixed Hockey Club.
Praxis en WMHC werken al jaren samen. In de afgelopen perioden is er een goede basis gelegd voor wederom een prachtige nieuwe overeenkomst.


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1110
Nu online 31
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 73,7%