Handige links
Vandaag jarig
  • Ward Bakker
  • Jan Vrieler
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Dames 1 heeft er zin in!

De laatste oefenwedstrijden zijn door ons en de jeugd gespeeld. Een heerlijke vakantie breekt aan. Met een 4-1 winst op QZ, 8-2 winst op Union en 2-1 winst op Were Di hebben wij goede resultaten neergezet. Het spel kan nog heel veel beter, maar dat komt wel goed. MD1 en MB1 wisten in navolging van MA1 te winnen van

WMHC MD5 – kampioenschap speech zondag 28 juni 2015

Wat een seizoen heeft MD5 gehad! 
Voor de winterstop werden ze op één punt achterstand gedeelde tweede, dus na de winterstop werd er met hernieuwde passie aan de competitie begonnen.

Foutmelding bij aanmelding zaalhockey

Er komen veel meldingen binnen over een foutmelding bij de aanmelding voor het zaalhockey. We zijn druk op zoek naar de oorzaak, maar hebben het probleem nog niet kunnen vinden. Echter... de aanmelding gebeurt wel gewoon ondanks de foutmelding. U kunt de foutmelding dus negeren, als u op "aanmelden" heeft gedrukt, dan staat u gewoon op de lijst.

Kledinginname senioren en jongste jeugd meisjes 

Aan het eind van het seizoen nemen we van alle teams de tas in en betalen dan de borg terug. Het moment van inleveren is voor de junioren en jongste jeugd meisjes-teams vastgesteld op woensdag 1 juli 2015.

Aanmelding zaalhockey geopend !!!

Vanaf vandaag is het mogelijk je aan te melden voor de zaalhockeycompetitie 2015-2016. De aanmelding sluit 4 september 2015 . Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website*. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en

Gebitsbeschermers iets vertraagd

De productie van de gebitsbeschermers is iets vertraagd en daarom zijn ze pas vanaf volgende week op te halen bij Kwadrant Mondzorg.

kledinginname woensdag 24 juni

Aan het eind van het seizoen nemen we van alle teams de tas in en betalen dan de borg terug. Het moment van inleveren is voor de junioren en jongste jeugd jongens-teams vastgesteld op woensdag 24 juni 2015.

Inleveren keepermaterialen Junioren en Senioren

Op onderstaande dagen en tijden kun je de keepertas en kluissleutel inleveren.

- zaterdag 27 juni: 09.00 - 12.00 uur - woensdag 1 juli: 20.00 - 22.00 uur  (gelijk met kleding inleveren) - woensdag 8 juli: 20.00 - 22.00 uur  (gelijk met kleding inleveren)

Parkeer problemen ivm aanbouw nieuwe sporthal

Vanaf 24 juni as zal P3 (tennis/ hockey) worden afgesloten i.v.m. de nieuwbouw van de sporthal van de WUR. Er zal vanaf 24 juni dan geparkeerd moeten worden op P2 bij de bestaande sporthal.

MC2 wint toernooi

Afgelopen zaterdag heeft MC2 het hockeyseizoen 2014-2015 extra goed afgesloten. Werden zij eerder al kampioen in de subtopklasse, zaterdag zijn zij winnaar geworden van het Pardoestoernooi. Dit leuke en gezellige toernooi wordt jaarlijks door HC DES uit Kaatsheuvel georganiseerd.

Twaalf spelers van WMHC zijn geselecteerd voor Oost C.

Een bijzondere prestatie hebben de volgende kinderen geleverd door geselecteerd te worden voor het districtsteam Oost C.

Jongens: Luca, Luke, Lukas, Job, Matthijs

Meisjes: Carlijne, Meike, Maaike, Ilse, Liselotte, Florine, Anniek

Tot grote teleurstelling van WMHC houden de district B teams op met bestaan.


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1094
Nu online 27
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 71,4%